Beeld en Geluid
Uit de media

Sehnsucht

Op zondag 19 maart 2017 heeft het Liefdesliederenkoor een liederenprogramma 'Sehnsucht' uitgevoerd in het Eventtheater CO (Concertzaal Oosterbeek), met medewerking van een aantal solisten. Gezongen werd het emotionele "Onze vader" van Janaček, samen met Jurgen de Jong (tenor), Marjan de Haer (harp), Wim Roelfsema (harmonium). Van Janaček werd ook "De wilde eend" uitgevoerd. Daarnaast bracht het koor van Dvořak 6 Moravische gezangen (arr. L. Janaček) en van Brahms 7 geselecteerde liederen, waaronder "Sehnsucht". Een aantal van deze liederen werd begeleid door Bart Coenen op piano.  Bart Coenen speelde ook enkele werken van Brahms solo op piano.

Affiche concert 2017

Reacties van het publiek

Er was veel publiek aanwezig - de zaal was bijna helemaal vol. Vooral het  "Onze vader" van Janaček werd gewaardeerd.

Zie Uit de media voor een recensie van Hoog en Laag. Zie Beeld en geluid voor een geluidsfragment.