Meedoen?

Het Liefdesliederenkoor zoekt nieuwe zangers, vooral mezzosopranen, alten en tenoren. Je kunt lid worden of meedoen per project.

Dit bieden we:

* enthousiaste medekoorleden
* internationaal repertoire
* een fijne, goede dirigent
* minstens een keer per jaar een concert

Wat moet je kunnen?

Een goede stem is een vereiste. Koorervaring is niet per se noodzakelijk, maar je moet wel noten kunnen lezen. Verder moet je natuurlijk beschikbaar zijn op de maandagavond.

Repetities

De repetities zijn elke maandagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Concertzaal, Rozensteeg 3, 6862 DH in Oosterbeek. In de schoolvakanties zijn er geen repetities. Er zijn incidenteel bijzondere repetities, zoals generale repetities.

Hoe meld je je aan?

Als je belangstelling hebt, ben je van harte welkom bij de repetitie. Wel graag van tevoren even contact opnemen met bestuurslid Jo Lucassen, per mail bereikbaar op:   jo.lucassen@freeler.nl

of met Yolanda Kluen via 06 249 033 49 of  yolandakluen@gmail.com.

Wij zorgen dan voor een partituur. Het bestuur informeert je ook over vrije plaatsen in het koor.

Stemtest

Bevalt het koor je en wil je meedoen? Dan neemt de dirigent een stemtest bij je af om te kijken of je stem geschikt is. Meestal vindt de stemtest plaats na de tweede keer dat je op proef hebt meegezongen. Je zingt iets van je keuze, en de dirigent geeft je een aantal zangopdrachten. Bij de stemtest zijn twee bestuursleden aanwezig. Na de test hoor je direct of je welkom bent in het Liefdesliederenkoor.