Liefdesliederenkoor start crowdfundingcampagne voor Bachs Johannes Passion

Het Liefdesliederenkoor Oosterbeek is een crowdfundingcampagne gestart op Voordekunst.nl, een online platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Met de opbrengst willen we professionele solisten inhuren voor de uitvoering van Bachs Johannes Passion, in maart 2019. De crowdfunding is noodzakelijk omdat de subsidie-inkomsten tegenvallen en we onvoldoende kapitaal hebben om twee concerten volledig zelf te financieren. Toch houden we vast aan onze droom, zegt dirigent Marc Buijs. "De Johannes Passion is een indrukwekkend muziekstuk met een prachtig verhaal en echte emoties. We willen het héél graag uitvoeren. Dat we zo'n groot werk aan kunnen, hebben we eerder laten zien met onze Brahms- en Mozart-concerten. Bovendien hebben orkest en solisten hun medewerking al toegezegd, dus we kunnen ook deze keer rekenen op een professioneel orkest en professionele solisten. Allemaal heel goede musici, die graag met ons willen werken.  Des te groter onze drive om de financiering rond te krijgen."

De campagne in het kort
•    doneren kan op voordekunst.nl/projecten/6918-onze-droom-profsolisten-voor-bach
•    doelbedrag: 5.500 euro
•    doneren kan al vanaf een tientje
•    leuke tegenprestatie voor elke donateur
•    geen risico: als we het doelbedrag niet halen, krijg je je geld terug!