Kaartjes bestellen voor Bachs Johannes Passion door het Liefdesliederenkoor

Op zaterdag 23 maart 2019 zingt het Liefdesliederenkoor Oosterbeek de Johannes Passion van J.S. Bach. Een uniek, eenmalig concert, met professionele musici. Mis het niet en bestel nu je kaartjes! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij Meijer en Siegers in Oosterbeek en de Readshop in Doorwerth.

Zo bestel je kaarten:

• Stuur een mailtje naar reserveren@liefdesliederenkoor.nl.
  • Zet in je bericht: het aantal kaartjes dat je wilt bestellen, je naam, adres en telefoonnummer en of er speciale wensen zijn (bijvoorbeeld een rolstoelplek).
  • Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging per mail met daarin uitleg hoe je kunt betalen.
  • Na je betaling is je reservering definitief.
  • Je kaartjes liggen vanaf 19.30 uur klaar bij de kassa aan de ingang op zaterdag 23 maart 2019.
  • Kaartjes afhalen kan tot 15 minuten voor het begin van het concert (kom s.v.p. op tijd, het kan heel druk zijn bij de kassa).
Op bestellingen is het Protocol persoonsgegevens van het Liefdesliederenkoor van toepassing.

Reserveren voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen is er een aantrekkelijke kortingsregeling. Iets voor jou/jullie? Stuur een mail naar reserveren@liefdesliederenkoor.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Crowdfunders opgelet:

Heb je 25 euro of meer gedoneerd aan onze crowdfundingactie? Dan krijg je wellicht korting op je kaartje(s) voor het concert. De bestelling loopt dan niet via deze website, maar direct per mail. Als het goed is heb je hierover een e-mail van ons ontvangen. Zo niet, neem dan even contact op via  reserveren@liefdesliederenkoor.nl.