<br> Concert2018

Concert 4 februari 2018

Programma

Het Liefdesliederenkoor zingt Engelse en Franse madrigalen uit alle tijden. Een aantal daarvan zijn oud, zoals die van Orlando di Lasso. Maar u hoort ook twintigste-eeuws werk van Hindemith, Elgar, Mouran en Whitacre. Als intermezzo speelt Marc Buijs pianowerken van Schumann en Mompou.

Plaats

Het concert vindt plaats op zondag 4 februari, om 15.00 uur in de Remonstrantse kerk, Wilhelminastraat 10, 6862 HC in Oosterbeek. (Zie routekaartje. Achter de kerk aan de Jacobaweg is parkeerplaats.) De zaal is geopend om 14.30 uur.

Reserveren

Door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden vóór 3 februari  kunt u kaarten reserveren voor het concert. Binnen enkele dagen ontvangt u een bevestiging. De kaarten kunnen worden opgehaald bij de ingang van de kerk. Het bedrag van €10,-/p.p graag overmaken op bankrekeningnummer: NL14INGB0007626393 t.n.v. Liefdesliederenkoor te Oosterbeek, onder vermelding van ‘Concertkaartjes 4 februari’.
Van:

Aantal kaarten:
Bijzonderheden:
Stuur kopie naar eigen e-mail adres