Vriend of donateur worden?

Het Liefdesliederenkoor probeert elk jaar een of meer aantrekkelijke uitvoeringen te realiseren. Aantrekkelijk voor ons als uitvoerenden, maar vooral voor u als publiek. Door de jaren heen hebben is er een trouwe achterban ontstaan, die wij graag uitbreiden en inniger aan ons binden. We zouden het ook erg fijn vinden als zij ons jaarlijks financiƫel zouden willen steunen. Dat kan al met een kleine bijdrage!
Dit zijn de mogelijkheden:

Word vriend van het Liefdesliederenkoor

Vriend van het koor word je als persoon. Deze vrienden zijn onze trouwste fans. Voor een bedrag vanaf 25 euro per jaar word je al vriend, maar meer mag natuurlijk ook!
Als vriend word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten en ons wel en wee. Bij tijd en wijle nodigen we onze Vrienden ook graag uit om een repetitie bij te wonen. Daar krijgt u een uniek kijkje in de keuken van het Liefdesliederenkoor. Daarnaast krijg je voorrang bij de kaartverkoop voor onze uitvoeringen (zodat je altijd verzekerd van een kaartje) en krijg je voor maximaal 2 kaartjes 25% korting op de prijs. Wil je vriend van het Liefdesliederenkoor worden?
Stuur dan een mail naar: info@liefdesliederenkoor.nl.

Maak uw bedrijf of organisatie donateur van het Liefdesliederenkoor

Als donateur helpt u ons een flinke stap in de goede richting. Wij vragen een bijdrage vanaf 100 euro, meer is natuurlijk zeer welkom. Daarvoor vermelden wij uw (bedrijfs)naam en logo in onze publiciteit. We twitteren regelmatig, uw naam komt op onze website en in de programmaboekjes van onze concerten. Ook krijgt u voor elk concert dat wij geven twee kaartjes met 50% korting! Wilt u uw bedrijf/organisatie donateur van het Liefdesliederenkoor maken? Stuur dan een mail naar: info@liefdesliederenkoor.nl.

Wie is al donateur?

Praktijk voor Fysiotherapie Van der Toolen

Logo van der Toolen

Help mee onze dromen waar te maken!

Het Liefdesliederenkoor probeert vrijwel jaarlijks een project te realiseren, waarin we samen met solisten en/of orkest bijzondere werken ten gehore brengen. Dat kunnen we echter alleen met een flink extra budget. Op onze aanvraag leveren verschillende subsidiegevers daarvoor vaak een bijdrage, maar dat is meestal niet genoeg en verre van zeker. Daarom vragen we daarnaast ook bedrijven om eenmalig zo'n specifiek project te sponsoren. De omvang en wederdiensten hangen nauw samen met de vorm, inhoud, plaats en frequentie van de betreffende optredens. Ruim van te voren, wordt deze informatie bekend gemaakt en een sponsoractie gestart.